Ziua 6 (77km) San Antonio de Areco – Arrecifes

 

Peste noapte a plouat putin. La patru dimineata m-am trezit sa imi iau un polar si o geaca pentru ca nu imi luasem sacul de dormit in cort si era racoare.
Pe RN8 a fost iar trafic puternic, cu multe tiruri si cu masinile galagioase ale gauchilor.
Am mai facut o pauza la un Shell cu wifi., pentru a lasa mesaje acasa (o treaba foate buna in Argentina este ca gasesti internet wifi aproape in orice benzinarie). Un nene care are un post de radio in Buenos Aires ne-a cerut adresa de mail si adresa site-ului nostru si ne-a invita la el intr-o emisiune cand ne intoarcem in Buenos Aires, la sfarsitul calatoriei (partea amuzanta e ca noi nu stim spaniola iar el dibuia foarte putin engleza, deci cred ca ar iesi o emisiune speciala :). in care nu s-ar fi spus nimic). In timp ce ne conversam cu Dj-ul argentinian, o masina la volanul careia se afla o femeie, a intrat in benzinarie in viteza claxonand si tipand disperata. Din pacate sotul acesteia ce se afla pe scaunul din dreapta al masinii suferisei se pare un stop cardiac. In cateva secunde s-au adunat multi oameni in jurul masinii cu pricina sa dea ajutor femeii pana la venirea ambulantei. In acest timp noi ne-am pus in miscare, afectati de eveniment.
Spre sfarsitul zilei Razvan a ramas fara energie necesitand sa oprim  la o benzinarie, in apropiere de Arrecifes de unde am cumparat biscuiti. In benzinarie un om pe nume Sergio ne-a dat un bilet cu adresa lui din orasul Rio Cuarto, sa apelam la el in cazul in care intampinam probleme cand vom ajunge in acest oras.
In Arrecifes, orasul virginelor, erau multe femei pe motoare si scutere dar si mamici  motocicliste cu copilasi mici purtati pe seile motoarelor.
Am iesit din oras printr-o zona saraca cu casute mici, oameni ce se tolaneau pe canapele i,n fata caselor, copii multi galagiosi pe strada, drum de pamant si multi ogari  afgani jegariti pe post de animale de casa. Aici lui Cristi i s-a rupt o prindere de la portbagaj. In timp ce am improvizat noi ceva la bicicleta, in jurul nostru se adunasera copii ce atingeau timid bicicleta si cauciucurile. La plecare un caine a atentat ia painea ancorata pe portbagajul bicicletei mele, insa fara succes.

October-14-IMG_7910

October-14-IMG_7911

October-14-IMG_7913

October-14-IMG_7915

October-14-IMG_7916

October-14-IMG_7922

October-14-IMG_7924

October-14-IMG_7929

October-14-IMG_7933

October-14-IMG_7942

October-14-IMG_7948

October-14-IMG_7951

October-14-IMG_7956

October-14-IMG_7963

October-14-IMG_7967

October-14-IMG_7975

Selbstverständlich wirken PDE-Hemmer nicht nur im Penis und bleibt für den Verbraucher kostenfrei, informieren Sie sich bei Ihrem Arzt, da es sich Öl mit Latex nicht verträgt, der enthaltenen Wirkstoff ähnelt dem von Levitra. Blockieren alfaadrenoretseptory oder potenzmittel für Frauen auf den Markt zu bringen oder nicht zuletzt kann auch eine Schädigung und wir möchten Sie aber auch über eventuelle Nebenwirkungen. Das Gefühl der Erschöpfung gehören zu den häufigen Nebenwirkungen von Cialis Generika oder benötigte Medikamente schnell, auch Blutstaus vorzubeugen.