Aseară am ajuns în aeroportul din Sao Paolo și am dormit aici până la 6:30. CheckIn-ul, pentru avionul către Foz de Iguazu, a durat o veșnicie din cauza bicicletelor. A trebuit să plătim suplimentar 100$ de persoană pentru excesul de kg (+23kg). Ne-am urcat cu 10 minute înainte de decolare, ultimii.

Când am ajuns ploua, dar până am terminat noi de montat bicicletele a ieșit soarele. Am dat aici și de niște români ce se certau cu o femeie de la firma de transport.

La ora 16:00 am plecat din aeroport cu gândul de a găsi mâncare.
Intrăm în Argentina unde a fost o mică problemă din cauza calculatorului ce a crezut că avem pașapoarte de urgență. La controlul de bagaje ne-a pus vameșul să dăm toate bagajele jos pentru scanare, dar i-am zis că mai bine ne controlează ca la mașini și nu ca pieton. L-am păcălit și doar s-a uitat la mine într-o geantă superficial.

Foarte cald afară și umezeală (30-35 grade).

La o vinărie, din Puerto Iguazu, ne-am oprit să întrebăm unde putem schimba bani. Doamna ne-a trimis la o casă de schimb valutar oficială, dar i-am explicat că nu asta căutăm. Așa că ne-a trimis la un magazin cu o văcuță milka afară. Am schimbat cu 14pesos pe $. În fața magazinului am văzut și o minunăție de fată.

Facem cumpărăturile și mâncăm în parc, după care stăm puțin la internet în benzinăria YPF de unde luăm și benzină pentru arzător.

Căutăm un loc de campare și intrăm într-o pădure de unde ieșim repede pentru că am simțit un atac de țânțari.
S-a făcut noapte și în față avem un filtru de poliție. Înainte de el ne oprim ca să ne punem luminile, iar Cosmin își găsește greu stopul.
Găsim loc lângă șosea în pădure cu multe insecte și umezeală mare. Găsesc pe picior cea mai mare căpușă de aproximativ 1cm, neînfiptă. Murim de cald în timp ce montam cortul.

Cosmin doarme în timp ce eu scriu în jurnal.

 

IMG_20151117_025145

20151117180305_IMG_4445