Ziua 6 – 22 noiembrie – Yguazu – Dr. Juan Eulogio – 68Km
Dimineață ne-am trezit cu multe viespi/albine pe cort și pe biciclete.
Cozmin: ”Silviu iese primul din cort să vadă dacă sunt agresive. Par a fi pe pace așa că ies și eu.”
Se pare că sunt pașnice, vor doar niște zahăr.
Vin japonezii la câmp. Cortul meu zboară pe plantație fix când trece cu mașina o japoneză și începe să țipe la mine: ”Cuidad cuidad con plantacion”.
Plouă ușor. La benzinărie pierdem vreo două ore cu laptop-ul, încercând să instalăm un linux.
Cozmin: ”Plecăm și de aici pe o ploaie ușoară și ajungem într-un sătuc de unde cumpărăm 6 ouă.”
Apoi căutăm pâine în oraș pentru ouăle ce vor fi prăjite. Ajungem la șoseaua principală și dăm de câteva bodegi ce fac fripturi și cârnați afară. Alegem calea cea ușoară și ne luăm friptură și cârnat. În loc de pâine avem mantioca care intră bine.
Cozmin: ”La ieșire din sat găsim în sfârșit brânză și cum aveam mălai la noi am zis că vom face diseară mămăligă cu brânză și ouă.”
Pedalăm în forță cu drumul care urcă și coboară continuu.
Cozmin: ”Pe drum mai facem o scurtă oprire pentru un pepene și ne mai ia vreo două ore să ajungem în satul cu nume de doctor.”
În Dr. Juan Eulogio oamenii zici că sunt la defilare cu motoarele și mașinile. Se duc în capăt, se întorc și tot așa. Sunt multe fete drăguțe.
Cozmin: ”… o mulțime de tineri pe mopede, scutere, mașini tunate cu muzică dată la maxim, ce mai… parcă toți au ieșit la paradă.”
Văd o capră jumătate maro – jumătate albă.
Spre locul de campare, două fete pe scuter încetinesc în dreptul nostru, ne salută și se uită lung. Poate ar fi trebuit să vorbim cu ele pentru un loc de campare.
Îmi pun hamacul în loc de cort și vreau doar să dorm.
IMG_4941
IMG_4942
IMG_2229
IMG_4948
IMG_4953
IMG_4954
IMG_4955
IMG_4957
IMG_2242