Ziua 10 – 26 noiembrie – 85Km – Asuncion

M-am trezit peste noapte speriat că plouă, dar nu. Peste o oră tot ne trezim din cauza ploii adevărate și montăm supratenta.
Cozmin: “Dimineața când mă trezesc, pusul supratentei îl aveam perceput în minte ca pe un vis.”
La 7:30 trezirea. Eu fac laptele cu orez și Cozmin strânge cortul. Astăzi atacăm capitala, nu înainte de a îmi recupera ochelarii.
Un nene de la un magazin de biciclete ne dă apă rece. Ajungem la magazinul de biciclete din capitală să vedem dacă găsim conductă pentru frâna lui Cozmin. Aici o fată pe bicicletă îl întreabă pe Cozmin ceva, dar nu înțelege. Intru eu în vorbă și îi zic ce anume căutăm. Iese o altă fată din magazin și ne spune că ei nu au conductă, dar putem găsi la importatorul Shimano la 3 km. Se reîntoarce fata cu bicicleta și din vorbă în vorbă ne spune că ne primește la ea acasă să dormim, după ora 19:30. Marchez punctul pe google hărți.
La importatorul Shimano se rezolvă problema cu 20$.
Luăm de mâncare și intrăm într-un parc cu biserică să mâncam, dar suntem goniți de un paznic diliu ce credea că vrem să dormim acolo.
Ajungem la adresa Silviei și ne culege ea de pe stradă. Locul de somn este undeva într-o cameră la etaj. Casa este foarte interesantă și mare.
Cozmin: “Intrăm într-o curte interioară, ne parcăm bicicletele, apoi ne arată locul în care vom dormi și dușul care se află în camera Silviei.”
Are cinci surori, două locuri de muncă (avocată și instructoare de gimnastică pentru copii) și se deplasează cu bicicleta prin oraș. Pe la 22:00 pleacă la petrecerea unei prietene de absolvire.

IMG_2374

IMG_2375

IMG_2388

IMG_5075

IMG_5077

IMG_5080

IMG_5086

IMG_5087

IMG_5088