Cozmin: “Peste noapte mă trezesc din cauza unui vis: eram în cort și mai mulți oameni trăgeau de cort, îl mutaseră cu totul. Silviu îmi spune că respiram greu, apăsat în timpul visului.”

Acum de dimineață încerc să desfund arzătorul, dar nu am nici o șansă. Este varză de la benzina cu ulei.

Facem un filmuleț de crăciun pentru familie și prieteni după care pedalăm ușor și frumos până la șosea. De aici facem imediat cei 15km până în orașul Uyuni.

Cozmin: “La intrarea în oraș ne luăm câteva banane și când începem să le mâncăm încep să râdă vânzătorii de noi. Erau pentru gătit bananele și ne umflau gura.”

Mâncăm un meniu cumplet la 16 bolivieni (felul întâi, felul doi, desert și suc). Căutăm un hostel ieftin pentru următoarele zile. Găsim ceva la 40 bolivieni pe noapte, în centru. Aici arată totul ca un mare bazar. Șoseaua este plină de tarabe și se vând tot felul de prostii. Își găsește și Cozmin cablu original pentru samsung-ul lui.

Pe seară mai facem o plimbare prin oraș și mâncăm tot într-un local de-al lor unde erau doar bolivieni. În rest se găseau și restaurante de genul celor europene, pline de turiști.

https://www.youtube.com/watch?v=68GvHdgSaew

IMG_7306 IMG_7314 IMG_7319 IMG_5255 IMG_7335 IMG_7336 IMG_7351 IMG_5276