După ce mă trezesc merg la un mini magazin să întreb de ouă, dar nu aveau. Pedalăm spre Oruro. Înainte de oraș Cozmin zice să oprim la o mâncătorie și bine am făcut. Cu 13 bolivar mâncăm bine și bun (7,5lei).

Prin oraș își caută Cozmin sandale și nu găsește. Sandalele lui rămân fără talpă. Pierdem vreo două ore prin oraș. Văd oameni îmbrăcați la costum și parfumați, ce intră în mare contrast restul oamenilor îmbrăcați tradițional și mai sărăcăcios. Oruro este plin de magazine și tarabe. Întâlnesc un uruguaian ce vinde lanțuri și brățări făcute de el.

Ne alimentăm din oraș cu banane la prețul de 1.2 lei/12 banane Made in Bolivia.

La ieșire din oraș vedem că mai sunt 205 km până în La Paz și ne hotărâm să ajungem până de revelion acolo. Intrăm pe autostradă cu trafic minim. Pedalăm cu vânt din față și mergem repejor. În primul sat vedem alune în coajă și luăm o pungă mare. După ce gustăm mai luăm una. Doi porci șad morți pe margine și un câine mănâncă din ei.

Ne ia moleșeala și lenea. Tragem pe dreapta pentru campat. Mai avem cam 150km până în capitală.

Cozmin: “Astă seară montăm ambele corturi, din cauza gazelor naturale. Când să-mi montez cortul văd că s-a rupt elasticul de la bețele cortului. Le rezolv scurtând din elastic.”

IMG_7483 Panorama IMG_5695 IMG_7490 IMG_7492 IMG_7493 IMG_7495 IMG_5703 IMG_7498 IMG_7499 IMG_7505