A plouat toată noaptea și se auzea cum se umflă râul. Dimineață am mers în același loc să mâncăm supă, dar nu mai aveau. Am găsit la o altă tanti mai scump și am zis să mai întreb la alții. Când ne întoarcem să luăm supă, tanti nu ne mai dă din cauză că am întrebat și la alții.

Începem urcarea spre Coroico, de 7km cu diferență de 600m alt. Se merge pe un fel de piatră cubică nenivelată care te zdruncină la viteză mică. Sus schimbăm bani și mergem să mâncăm. Ajungem la autogară să vedem cât costă o mașină până în Cochabamba și se pare că se pleacă din La Paz pentru ce voiam noi. Așa că luăm un minibus la care plătim dublu biletele, din cauza bicicletelor, dar tot ieftin.

Cu mașina coborâm până la 800m altitudine și apoi urmează urcare până la 4600. Drumul este foarte aerian și bun. Din La Paz pedalăm până la autogara principală. Și caut bilete pentru Uyuni, ca să nu depășim cele 30 de zile de viză. Autobuzul de Uyuni pleacă a doua zi la 19 00. Dăm pe un bilet 100 bolivari. Fiind seară ne gândim să rămânem în autogară, așa că ne facem comozi. Observăm că dispăruseră toți oamenii de prin autogară și vin niște oameni care ne întreabă dacă avem autorizație să stăm aici. Începem să strângem ușor. Vine și poliția între timp. Vorbesc cu cel care păzea intrarea în autogară și îmi spune că pot pune cortul oriunde vreau, în fața autogării.

IMG_7927 IMG_6943 IMG_7936 IMG_6945 IMG_6954 IMG_6964 IMG_6967 IMG_6970