Repar camera de dimineață și plecăm. Ne oprim la dinozaurul de pe deal, unde Cozmin se aștepta să găsim și oase de dinozaur.

Vântul bate din față și șoseaua este aglomerată. Șoferii nesimțiți tre cu viteză mare și foarte aproape de noi. Rămân puțin urmă și văd un telefon pe marginea drumului. Un smartphone Motorola. Îl prind pe Cozmin din urmă și îl punem la battery pack să vedem dacă merge. Este bun și e pierdut de aproximativ 6 zile, după ultimele apeluri efectuate.

Astăzi la jumătatea zilei suntem la jumătatea turei. Pe o porțiune se lucrează și noi ignorăm mica barieră din pietriș. Din păcate este lipicios și ne facem de smoală, mai ales Cozmin care a nimerit ceva mai moale.

Cozmin: “Trebuie să scot roțile care sunt pline de smoală. Mă fac și eu de smoală pe haine și mă enervez, îmi tăvălesc bicicleta pe jos și se enervează și Silviu care îi dă un șut bicicletei mele. Haos.”

Cât curăță la bicicletă Cozmin, trece și un cicloturist brazilian din sensul opus. Voia să vină la noi, traversând asfaltul lipicios și noi Noooo No No. Omul a renunțat la Ushuaia pentru că nu îi ajung banii și este prea scumpă zona. Îl întreb cum de nu îi ajung banii și spune că sunt camping urile și mâncarea de la terase scumpe. Așa normal că e scump.

Ajungem în oraș și mâncăm câte o înghețată. Mă plimbă un nene cu scuterul prin orășel. Este confortabil pe drumuri rupte, nu se simte nimic. Ieșim pe un drum provincial și găsim loc lângă un gard. Vedem și câțiva mini scorpioni rapizi și poate veninoși.

IMG_8574 IMG_8576 IMG_8582 IMG_7876  IMG_8588 IMG_8591 IMG_7878 IMG_8593 IMG_7882 IMG_8598 IMG_8599