Mă trezesc la 5 dimineața și stau așa până la 6. Plecăm pe un fel de răcoare.

În Caguazu face Cozmin pană. Cât repară el pana, eu mă duc să cumpăr o docenă de pomelo. Arată altfel decât cel din România și cu un alt gust.

Este căldură mare. După ce mai pedalăm 10-15km, ne oprim și montăm hamacele. Din păcate este gălăgie mare de la șosea. Stăm în hamac vreo două ore.

Am mâncat multe fructe astăzi. La scurt timp după ce plecăm mi se strică siguranța de la frâna față. Fac schimb cu cea de pe spate, ca să rămân cu frâna pe față funcțională.

Apare un cicloturist australian din sensul opus. Îl cheamă Tom, vine din Ushuaia și se duce în Canada. Ajungem în orașul unde acum 5 luni defilau oamenii cu scutere, motoare și mașini, pe o arteră paralelă cu cea principală. Acum este liniște. Mergem la un supermarket, unde au înors toate casierele capul după noi. Suntem o apariție peste tot. Acasă o să scăpăm de această atenție oferită de străini. Facem aici un sendviş cu brânză, roșii, praz.

Cialis vous aidera à obtenir une érection uniquement si vous avez une stimulation sexuelle, Kamagra fonctionne en chalet-dauron.com augmentant le flux sanguin quotidien du pénis. Viagra prix, très efficaces et peuvent aider jusqu’à 85% des hommes malades, tout homme qui envisage acheter Vitaros devrait parler avec son médecin des médicaments antérieurs et actuels.

Plecăm pe noapte și mai pedalăm așa vreo 20km. Este răcoare și bine. Facem stânga pe un drum lateral, ajungem în capăt unde facem dreapta. Aici suntem văzuți de un nene ce stătea liniștit la casa lui. Vine încet spre noi. Plecăm repede și găsim un loc pe intrarea unui teren agricol.

Ne apucăm de montat corturile și la scurt timp apare o mașină de poliție. Erau anunțați de oamenii care ne-au văzut pe uliță. Ne întreabă de ce nu dormim la comisariat, pentru că aici este periculos și dacă avem arme de foc. Ne asumăm responsabilitatea de a dormi aici și pleacă.