Ceasul sună la 7 30 și în 30minute am plecat. Cerro Castillo se vede frumos cu soarele pe el. Pedalăm repede cu vânt din spate. La 9 suntem în port, iar ferry pleacă la 10 30. Plătim câte 3600 pessos pe om (~23lei). În așteptarea lui mâncăm biscuiți cu dulce de leche și stăm pe net.

Suntem singurii bicicliști de pe ferry. Luăm două cafele de pe ferry și valurile sunt mari, iar bicicletele se fac fleașcă.

În Chile Chico bate vântul tare. Facem o omletă cu de toate. Scot toți banii de pe cardul meu și ne chinuim să cheltuim banii chilieni ce ne-au mai rămas. Luăm vreo 12 pachete de Frac (biscuiți cu cremă), alți biscuiți și înghețată.

Mergem spre Argentina. La vama cu Chile a fost simplu, doar ștampila și gata. În Argentina ne controloează o doamnă jandarmeriță ce își cere scuze în continuu că ne pune să scoatem lucrurile din genți. Ne-a mai spus să ne punem lucrurile tot la fel unde erau, pentru că fiecare este cu locul lui. Pedalăm mai departe cu vânt din față și un tatu este pe marginea drumului, la plimbare.

Luăm o cutie de vin de la Gauchito Gil. Ne campăm după un boschet, la adăpost de vânt. Fierbem vinul și ne ia amețeala de la el.