Cozmin: “Mă trezesc și îmi fac salata de fructe. Iese o nebunie de salată, din cauza portocalei care este puțin amăruie, îmbinându-se perfect cu dulcele ananasului și bananei.”

Plecăm la 8 30 și este răcoare. Pe la 10 oprim să îl încălzim pe risotto. Încă este puțin congelat. În timp ce mâncăm, apare și un șoricel drăguț între picioarele mele.

Cozmin rămâne puțin mai în spate și îl aștept. Se oprește o mașină, mă întreabă dacă sunt bine și îmi dă o cutie de Pepsi rece.

Observăm că în Brazilia, femeile se bagă în seamă cu noi și ne întreabă una alta despre călătorie. Avem vânt din spate și ajungem repede în Sao Borja. Aici îi întâlnim, la o benzinărie, pe Vernie și Pateo. Stăm puțin de vorbă, apoi îi lăsăm și mergem prin oraș la o înghețată. Cheltuim restul de reali la o panaderie.

Pedalăm spre pod și dăm de indicatorul cu interzis bicicletele, doar că vama este în Argentina și nu are cine să ne oprească. La vamă îmi confundă pașaportul cu unul Especial și durează puțin să se sfătuiască oamenii.

Căutăm să schimbăm pesoși și găsim pe nenea care schimbă bani, după o serie de întrebări. Cursul este de 15 pesos la 1$.

Campăm în campingul municipal care este doar un spațiu cu grătare, cu o baie care este inundată și nu prea merge folosită.