Aseară am dormit în hamac, fiind foarte cald. Facem ultima baie în râu și ne luăm la revedere de la oameni. Am rămas uimit că am plătit foarte puțin față de data trecută. Pentru cinci zile ne-a undeva la 10$ pentru amândoi, iar acum 5 luni plătisem 6$ pentru o noapte.

Oprim puțin la internet, apoi trecem pe la panaderie să luăm câte o mini pizza. 38 grade la umbră și umiditatea este la maxim. Cumpăr un sac de mandarine.

Mai oprim la o înghețătorie. Doamna de aici ne-a ținut minte de acum o săptămână. Trecem și pe la supermarket să luăm super biscuiții integrali. Din păcate nu mai aveau.

Ne întreabă un nene dacă nu ne este frică prin Paraguay. Înainte, spune el, era mult mai bine aici. Acum: “drogas i corupcion”.

În Cnel. Oviedo avem de ridicat laptopul lui Cozmin, trimis de Silvia din Asuncion. Găsim sediul unde este pachetul. Aici două fete ne dau coletul și chicotesc. Prin oraș sunt multe fete pe scutere. Stau drepte și au atitudine. Îi trimitem banii Silviei, prin banca Familiar.

După oraș urmează o urcare lunguță, apoi o coborâre la fel de lungă. Cozmin oprește la o vulcanizare ca să ia apă. Îl stropesc cu furtunul de apă și plecăm. Ne oprim la terenul de fotbal, unde am campat în ziua 7.

Găsesc și un râu bun de făcut un duș.