Zilele ce-au urmat am stat la Casa de Ciclista. Am rămas noi doi și Luis. În timpul ăsta am mâncat multe salate de fructe și câteva pizza. Am mai intrat în Paraguay ca să căutăm cutii de biciclete și să mai cumpărăm una alta. Până la urmă am găsit cutii de biciclete în Foz de Iguazu. Ne-am hotărât să mergem și la un mare duty free din Argentina, care a fost foarte neinteresant. Pașaportul s-a umplut de vize cu un du-te vino între Argentina – Brazilia – Paraguay.

Luciano ne-a făcut rost de bilete pentru cascada Iguazu, partea braziliană. Ca o concluzie, merită văzute neapărat ambele părți. Nu se pot compara una cu alta.

Luis ne-a făcut rost de o mașină pentru aeroport. Avionul era dimineața devreme. Noi ne-am trezit la timp și Luis la fel, doar că nu mai apărea mașina să ne ia. Ieșim la poartă și îl vedem pe Luis cum țipă la poarta omului. Deja intrasem în panică și voiam să fac rost de altă mașină, dar de unde la o oră așa târzie. După vreo 20 de minute de urlete se trezește și omul. Am mers cu un pick-up ca în fimele americane. Toți patru stăteam în față și goneam pe o străduță îngustă spre aeroport. Mulțumim Luciano și Luis pentru găzduire!

Ziua 144

Ziua 145

Ziua 146

Ziua 147

Ziua 148

Zilele 149-150