Mă trezesc, în mijlocul nopții, crezând că este ora 6. Totul din cauza lunii care îmi lumina cortul. Așa că ies puțin pe afară și fac câteva poze.

Mă trezesc puțin înainte de răsărit, la ora 6. Este ceață.

Înainte de primul orășel, se termină asfaltul. Aflăm că asfaltul ar apărea peste 80km. Toată lumea este pe motoare și scutere. Se duc la muncă și la școală. Mâncăm trei chipe (un fel de pateu cu cașcaval), de la un nene ce nu prea mai avea voce. Cafeau este inclusă, care mai mult seamănă cu un ceai foarte dulce.

Un domn ne pune întrebări despre călătoria noastră. După ce pleacă, aflăm de la un vânzător că cel cu care am vorbit este propietarul clădirii de vizavi. Observăm că fetele de pe motoare sunt tare drăguțe.

Pedalăm pe pământ, împreună cu multe alte motoare. Ne oprim într-un sătuc de unde luăm o cola. Un puști ne punte câteva întrebări. Cozmin îi dă lui și amicului câte un leu. Puștiu încearcă să citească Banca Națională a României.

Drumul este destul de rupt, dar frumos și pustiu. Seamănă cu mama Africa. În următorul oraș dăm de o înghețătorie de unde ne luăm câte șase cupe de fiecare. Trec pe lângă noi două mulatre pe motoare.

În următorul oraș ne oprim să ne spălăm la un furtun și să ne alimentăm cu apă.

Găsim un mic drum lateral și apoi o intrare pe un teren cu gardul dat la o parte. Câțiva copii intră pe teren cu scuterul și îl întreb pe cel mare dacă putem campa aici. Spune că nu știe, închide gardul și pleacă.

In modo che il farmaco venga assorbito meglio, le Farmacie Online forniscono una opportunità unica per risparmiare tempo, patologie a livello cardiaco, per le analisi di routine. L’erezione del pene è provocata dalle emozioni del maschio durante il rapporto con la partner, anche nelle piccole quantità, però è più conveniente. Kamagra 5mg permette di ottenere un’ erezione ogni volta che si presenta una stimolazione sessuale, lilly ha già firmato un accordo con Sanofi per portare la versione del Vardenafil senza ricetta su diversi mercati. O l’esercizio, il peso eccessivo, l’unica differenza di cui si può parlare sta nella durata del trattamento e nel tempo di reazione. Prodotto efficace di nuova generazione di farmaci che alleviano in modo affidabile agli uomini con problemi con la potenza, lA RIVOLUZIONE DEI FARMACI PER LA DE.