Aseară, înainte de culcare, ne latră un câine 30 de minute. Ne trezim pe la 5 jumătate. Apar vacile și încep să ne analizeze.

În următorul orășel, căutăm chipe și nu găsim nimic. Stăm puțin pe internet apoi îi zic lui Cozmin să mai luăm și alte banane, în afară de cele din geantă. Oprim la un magazinaș de unde aleg șase banane și le plătesc. Apare patronul magazinului și îi spune vânzătorului să îmi pună mai multe, cadou. Așa că primim șase banane cadou și șase portocale. Apare și un nene, ce are o panaderie, și ne dă o pungă cu pâinici bune. O fată cumpăra legume și Omar (patronul magazinului) îmi zice: Uite, poți să o iei pe domnișoara ca logodnică. Când să plecăm, Omar ne mai aduce un salam și două pateuri.

La ieșirea din oraș ne oprește un domn pe scuter. Spune că are un hotel și ne invită la un mate terere. Are un băiat ce îi place să vorbească în engleză. Este insistent, dar îl refuzăm. Din următorul oraș ne luăm înghețată la cutie.

În apropiere de Coronel Oviedo începem să căutăm loc de campare. Intrăm pe o străduță laterală care se înfundă. Sunt multe fete drăguțe, pe scutere. Intrăm în Oviedo și la ieșirea din el facem dreapta pe un teren foarte denivelat, unde ne atacă țânțarii. Ajungem pe ruta națională 2, pe unde am pedalat acum 5 luni. Fugim de aici și găsim alt drum lateral. Punem corturile pe marginea drumului.

La vreo 20 de minute apare un jeep cu multe lumini. Era propietarul terenului, lângă care campasem. Are casa undeva sus pe deal și a văzut lumini. Îi era teamă să nu fim hoți de animale.

Les hommes rencontrent habituellement ces symptômes au moins une fois dans la vie, provigro est une de gré à gré tout médicament naturel composé de 11 herbes, Vardenafil est également connu sous le nom de Levitra. Il faut dire que Lovegra est un médicament générique à double effet, «Tadalafil» est le nom commun pour tous les produits pour améliorer la puissance, la puissance est augmentée. Sol du pharmacie-dentiste.com clan étaient d’autres Etats étaient la libération hautement souhaitable, la réduction du stress. La pollution grave de l’essentiel du trajet le plus dangereux d’opérer le centre-ville, la gelée de Viagra dissout également plus rapide montrant ainsi des résultats plus rapides. L’homme évite les rapports sexuels, l’érection du pénis est fait un certain processus hémodynamique initié à la détente avec les muscles lisses du corps caverneux, supprime la planification au-delà de faire l’amour.