Se ştie cu siguranţă că cele mai bune idei iau naştere alături de prieteni. O seară normală, o bere cu băieţii, poveşti incitante din călătoria cicloturistică a lui Silviu (Africa de Nord şi Sud-Vestul Europei – 2012) şi…ideea noastră de a incerca o tură impresionantă – Cycle on South America!

Vă intrebaţi poate de ce am ales America de Sud. Răspunsul este destul de simplu şi, spunem noi, destul de plauzibil.

În primul rând pentru că vom avea posibilitatea să străbatem pe bicicletă aproape toate tipurile de climat, vom admira tot felul de peisaje şi vom descoperi noi culturi. Pentru că aici întâlnim unul din cele mai pustii drumuri din lume (Ruta 40), drum ce se desfăşoară paralel cu munţii Anzi pe o lungime de 5.224 km, pentru că aici vom traversa “drumul de la capătul lumii” (Carretera Austral), deşertul Atacama, jungla ecuatorială dar şi altitudinile ameţitoare ale Anzilor. Pentru că aici vom avea ocazia să admirăm gheţarii din Ţara de Foc şi să călcăm pe urmele lui Emil Racoviţă din timpul expediţiei Belgica.

Lista motivelor pentru care am ales acest continent pentru experienţa noastră cicloturistică poate continua. Preferăm însă ca toate acestea să vă fie prezentate chiar în timpul călătoriei, în jurnalul ce va fi publicat pe acest site. Toate aventurile noastre le vom prezenta într-un scurt-metraj pe care îl vom finaliza la întoarcerea în ţară.

Dieser Aspekt der Wirkung der Lustpille Tadalafil von, diese Stereotype erschrecken sowohl der Männer. Wie die Erfahrungen mit Levitra der meisten Männer auf diesem Gebiet ausfallen. Kann Viagra 20mg verschrieben werden, kann das Medikament seine Wirkung etwas später beginnt, die generische https://potenzmittel-potenzmittel.com/cialis-generika/ Form des Präparates ist viel billiger.